20 éves lány vagyok. Pisilésnél sosem ürül ki a hólyagom. Mindig érzem hogy még marad bent valamennyi. Mitől van ez?
nem tudom,mi lehet a gond,nem vagyok orvos...de a vizeletedet ne tartogasd,nem tesz jót a vesédnek,nekem volt vesemedence gyulladásom,nagyon durva dolog..az orvosok azt mondták,hogy nem szabad tartani a pisit,nem jó ha pang a vizeleted,inkább sok folyadékot igyál,és pisilni,pisilni,hogy mossa a vesédet...
Nekem felfázásnál szoktak hasonló tüneteim lenni,de az nem tart évekig,szóval nincs tippem :)
Amikor sokáig tartogatod, és nagyon tele is van a hólyagod, akkor a záróizmok gyakorlatilag görcsben vannak, hogy bent tartsák a vizeletet.
Majd hosszú idő után elmész wc-re, de nem tud rögtön kiürülni a hólyagod, kell idő, míg a görcs elmúlik, akkor jön ki a "maradék".
Tényleg nem szabad sok ideig tartogatni, mert ahogy fentebb írták, pangani fog a vizeleted, ráadásul hamar elfáradnak az izmok, és sokkal korábban kialakul az inkontinencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!