Kérjek újabb kivizsgálást?
2014.12.28-án reszketéssel és lázzal értem haza az unokatestvéremtől. Gondoltuk egy kisebb betegség Algopirin és zutty az ágyba.
Később, napról-napra romlott az állapotom 30-ától 1-jéig csak az ágyat nyomtam erős hurutos köhögés, láz, mellkasi és hátfájdalmakkal, nem volt erőm enni, inni. 1-jén este 8 óra körül Fater felhívta az ügyeletet nagyvonalakban elmagyarázta a tényeket és azt mondták sűrgősen fáradjunk be az ügyeletre. Ott megállapították, hogy tüdőgyulladásom van és persze kaptam egy beutalót a Dél-Pestibe mellkas röntgenre. 3 óra alatt el is végezték a vizsgálatokat(vér stb.) Kicsit magas cukor és Kreatinon kívűl semmi extra nem volt. Hajnaki egykor már ki is szabadultam az 1 hetes antibiotikum recepttel a kezemben. Most vettem be az utolsót, de ma reggel falfehéren torokfájással, fülfájással és még erősebb köhögéssel és hátfájással keltem mint az előtt volt. Mi lehet ennek az oka? Az antibiotikum szedése alatt nem ettem, ittam tejterméket csak C-vitamint és komplex vitamint szedtem. Menjek orvoshoz újjabb kivizgsgálásra, hátha valami szövődmény? Ennyi nagyvonalakban , persze több tünetem is volt,de mire leírom az összeset el se olvassátok. Remélem ezt a szép hosszú regényt is valaki elolvassa és értelmes hozzáértő választ a kiújuló tüneteimre.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!