Milyen színű gumit kérjek a fogszabimra?
Figyelt kérdés
holnap kapok fogszabályzót. de nem tudom, hogy milyen gumit kérjek rá... a szemem színe: zöldes szürkés kékes, tudom furán hangzik, de változó színe van! én eddig arra gondoltam, hogy egy világoskék egy lila... ha esetleg van egy menő színkombináció, írjátok le! amúgy én az a gördeszkázós, skate cipős lány vagyok, szóval valami nagyon zsír színkombinációra lenne szükségem!!!2014. dec. 22. 12:46
1/12 anonim válasza:
Szerintem a színkombináció nem lenne túl előnyös még akkor sem ha ilyen vagány csajszi vagy.Maradj az egy féle színnél....próbáld ki először mondjuk a kéket aztán következő alkalommal pedig egy másikat,mondjuk lilát:) Nekem rózsaszín volt mindig különböző árnyalatokban persze úgy hogy minden alkalommal egy féle.Imádtam:D 20/L
2/12 anonim válasza:
Itt a Karácsony: Piros+arany :D
3/12 anonim válasza:
Átlátszó nincs? Én is nagyon vagányan néztem ki anno, de a fogszabályzó nem az a dolog, amit érdemes ilyen extrém színekben hordani, arra ott van a ruha, haj, stb.
4/12 anonim válasza:
Csak fehéret ne kérj, az én orvosom mesélte, hogy egy lánynak feltette, majd fél óra múlva jött vissza, hogy cserélje ki, mert már most túrós fogúnak csúfolják...
5/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Azt hiszem h turkizkeket kerek. De szerintetek kerjem egyszeruen vagy kerjem ugy h keresztb elegn s gumie, hogy egy brektten ketto gumi legyen vagy hogy egy hosszu gumival legyen korbecsavarva a sor?
2014. dec. 22. 13:13
6/12 anonim válasza:
Nekem nincs fogszabályzóm, de ha lenne akkor türkiz és sötétrózsaszín színkombinációt kérnék, szerintem az néz ki legjobban.
7/12 anonim válasza:
Azt majd az orvos dönti el, hogy a gumit hogy teszi fel. Amikor húzták nagyon hátra, akkor nekem egyben volt a gumi az első négy fogamon fölül. Később váltottunk csak az egyes gumikra, amikor a fogak már a helyükön voltak.
8/12 anonim válasza:
#3 az átlátszó néz ki a leghülyébben. Úgyis mindenki látja, hogy fogszabályzója van, akkor meg minek azon mesterkedni, hogy hátha nem veszik észre? Kb ugyanaz a kategória, mint a szilikonpántos melltartó...
9/12 anonim válasza:
8 Szerintem nem ugyanaz, a fogszabályzó egyértelműen látszik, de nem érdemes kiemelni egy neon színnel. Ez ugyanolyan, mintha valami nem előnyös rajtad azt sem célszerű kiemelni. Semmi gond nincs a fogszabályzóval, nyilván szükséges is, csak nem érdemes úgy csinálni, mintha valami iszonyat menőn nézne ki.
10/12 A kérdező kommentje:
Hogy utalom amikor ket vagy tobb szemeszemely elkezd veszekedni azon h valvalyon kinek van igaza!
2014. dec. 22. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!