Milyen színű gumit kérjek a fogszabimra?
Figyelt kérdés
holnap kapok fogszabályzót. de nem tudom, hogy milyen gumit kérjek rá... a szemem színe: zöldes szürkés kékes, tudom furán hangzik, de változó színe van! én eddig arra gondoltam, hogy egy világoskék egy lila... ha esetleg van egy menő színkombináció, írjátok le! amúgy én az a gördeszkázós, skate cipős lány vagyok, szóval valami nagyon zsír színkombinációra lenne szükségem!!!2014. dec. 22. 12:46
11/12 anonim válasza:
Szerintem akkor itt ne kérdezz, gyakran előfordul vita a gyk-n. Mondjuk szerintem itt most nem veszekedett senki senkivel. Igaza pedig nem lehet senkinek, ez egy szimpla esztétikai kérdés, kinek ez tetszik, kinek az, te pedig dönts belátásod szerint. Nyilván mindenkinek más az ízlése, nincs ezzel semmi baj.
12/12 anonim válasza:
na, végül milyen lett, hogy tetszett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!