(SÜRGÕS) pár napja van egy nagy göb, hólyag a fenekemen, egész ''bent'' elég ciki de ez van eléggé fáj, néha ülni alig tudok, stb de nem érzem hogy meglenne telve valamivel. Mi lehet vele?
szinte egész nap elvagyok, semmi baj vele, de van mikor semmit nem csinálok s úgy is fáj, nem beszélve arról ha mozgok
Nem tudjátok mi lehet az, mit kéne csinálnom?
Ciszta, elmész a sebészetre, és kivágják neked azonnal.
Nekem is volt, elmentem a sebészetre, azt mondta a doki toljam le a nadrágot, féloldalasan feküdjek az asztalra.
Megnézte, nem mondott semmit, csak az asszisztenstől kért érzéstelenítőt, odafújt, majd kérte a szikét. Hát én ott ledermedtem, de a doki meg pillanatok alatt kivágta, kinyomta, majd kaptam egy gézlapot a fenekem közé.
Vissza nem kellett menni, utána néha előjön, de csak kisebb gubó formában, de utána magától megszűnik.
Nem hiszem hogy baj lehetne, csak fájdalmas.
Jobb előbb túl lenni rajta inkább most, mint nyáron.
Aranyér esetén 1 napos lézeres műtét, ami ingyenes. (Ezt csak olvastam, amikor azt hittem hogy az enyém aranyér)
De aztán csak azután tudtam meg hogy ciszta, miután a papírt olvasgattam a kezelésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!