Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mittegyek ha faj huzodik a...

Mittegyek ha faj huzodik a szám tegnap ota? Hiába kenem be olyan mintha be lenne gyulladva és jött egy nagyon picike meretű 2mmes holyag is az also ajkamra de az egesz szam feszit faj eget.

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez herpesz.
2010. dec. 3. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem afta lesz... Elmúlik pár nap alatt, de elég rossz. :S Mivel kened amúgy? Stifteket ne használj, 1: mert semmit nem érnek 2: mert utána dobhatod ki, biztos, ami biztos, ne fertőzzön le (nem igazán van egyetértés, hogy mitől és hogyan van az afta, de az tuti, hogy terjed, egy jól sikerült buli után a fél társaságon kijött :/ )

Olvass utána, és ha az, akkor megtalálod itt és máshol is, mivel kezeld. Szádra meg, ha ki van száradva a sima kék tégelyes níveát ajánlom, esetleg mézet.

2010. dec. 3. 11:52
 3/6 A kérdező kommentje:
niveaval kenem
2010. dec. 3. 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha tényleg afta, ahogy az előttem válaszoló írja, akkor a Carbosan krémet ajánlom. Nagyon jó, ha idejében sikerül elkapni, akkor egy éjszaka és elmúlik. Ha elkések vele, akkor is 1 nap. De ha herpesz, akkor a Carbosan nem jó.
2010. dec. 3. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok. ha csak egy hólyagocska van, fehéres-áttetszős, olyan, mint egy kis vízhólyag, akkor afta. Ha több kis hólyag van és sebesedik, akkor herpesz.
2010. dec. 3. 16:36
 6/6 A kérdező kommentje:
1 pici holyag de ami rossz hogy az egesz szam ég faj feszit huzodikpedig niveazom
2010. dec. 3. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!