Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan kerüljek kórházba?

Hogyan kerüljek kórházba?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy imádok kórházban lenni(nyugalom, ép elméjű vagyok), csak amilyen szerencsétlen vagyok, 3 éves korom óta nem voltam. Most épp elég csúnyán köhögök, hogy betegíthetném meg magam annyira, hogy kórházba kelljen mennem?

15/L

2014. dec. 28. 09:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Oké, vicces vagy :-) Csak egy a bökkenő, hogy nem szeretem az alkoholt :-/
2014. dec. 28. 10:43
 12/19 anonim ***** válasza:

Ne menj alkohol mérgezéssel korházba, mert még aznap kiengednek és nem is jó.

Sajnos én viszont nem tudok tippet adni, sok korházba jártam már, de mindenhol csak látogató voltam.

Pszichiátrián kivül máshol nem tartanak benn huzamosabb ideig, ha nincs valami komoly fizikai bajod.

Inkább lógj a haverjaiddal vagy mit tudom én, de ez a korház projekt felejtős.

2014. dec. 28. 10:44
 13/19 A kérdező kommentje:
Barátok.. Legközelebbi 30km-re lakik :-/ És most ő is telel.. De jó.. Majd megoldom..
2014. dec. 28. 10:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Akkor inkább játsz a számitógépen vagy nézzél valami korházaz sorozatot vagy mit tudom én.

ha eléggé beleéled magad majdnem ugyan olyan.

2014. dec. 28. 10:47
 15/19 anonim ***** válasza:
korházas*
2014. dec. 28. 10:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Mindegy.. Majd megoldom..
2014. dec. 28. 11:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Inkább próbáld meg élni az életed..
2014. dec. 28. 12:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem értem miért lennék vicces az alkoholmérgezés miatt, az egy ok a kórházba kerüléshez. De látom neked minden vicc, csak figyelmet akarsz, szánalmas vagy.
2014. dec. 28. 12:17
 19/19 anonim válasza:
100%

Szia!

Tudom, hogy már régebbi a kérdésed de én most találtam rá. Nagyon át tudom érezni azt amit leírtál, hogy szeretsz kórházban lenni. Én is. Ez a Münchausen szindróma.

Sokszor gondolkozok azon hogy hogyan kerülhetnék be. Persze eddig nem igazán tudtam eljutni oda. Sokszor volt hogy próbálkoztam valamivel amivel bekerülhetek de persze nem sok sikerrel. Volt már nagyon erős nyugtató/altató túladagolásom is de az ég világon semmi bajom nem lett tőle. Mindent túlélnék? Véralvadás zavarom van (öröklődő), most azon vagyok hogy minél több olyat eszek ami sűríti a vért. Hátha lesz valami. Remélem találkozunk majd bent! :)

A többieknek pedig: nem elmebeteg az az ember aki ilyet szeretne és ezt nem csak azért írom mert én is szeretnék hanem mert ez egy betegség. Ezen nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudnak segíteni hiszen az a cél hogy beteg legyen. Szóval ne bántsatok senkit aki ilyen!

2016. szept. 29. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!