Hogyan lehet könnyen megbetegedni ugy hogy korházba kerüljek és ne derüjjön ki hogy szándékos?
Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 19:07
1/7 anonim válasza:
kapjá be egy cián tabletát gyors út a megfázás fellé és sohase derűl ki
2/7 anonim válasza:
Konkrétan sehogy. Ne nézd már hülyének az orvosokat, ill. a kórházi dolgozókat.
3/7 anonim válasza:
Szerintem csakis becsületesen. Menj be egy kórházba, mondd el egy orvosnak, hogy ez a helyzet. Nem tenne-e be egy ágyra csak 1-2 napra pl. megfigyelésre? és mondd el azt is, hogy először hazudni akartál, de nem tetted, mert az nem ildomos. és hogy segítsen ebben Neked!
De az is jó ötlet, hogy pl. bemész egy sebészetre és megkéred őket, hogy szeretnél körülmetélést. Hm? és akkor tényleg műtenek. De nem lesz bajod belőle. (Csak előtte egy vérvétel. Meg egy altatás. Utána egy kis hiteles fájdalom.)
4/7 anonim válasza:
A kérdésnél már csak az utolsó válasz szörnyűbb... A túltelített és iszonyúan leterhelt kórházi osztályok egyikére bekerülni "hobbiból" full gáz. Páros lábbal rúgnálak ki.
5/7 anonim válasza:
4-esnek: Nekem az a tapasztalatom kórházakkal, hogy bemész, megműtenek, már aznap kitesznek az ajtón, de aláíratják veled, hogy 4 éjszakát bent feküdtél. Nem mered nem-alá-írni, mert mi van, ha valami komplikációd lesz és vissza kell jönnöd másnap és mérgesek lesznek rád? (Ez alapján, hogy nekik anyagilag megéri, ha bárki bemegy, odaadja a TAJ kártyáját és leveszik az OEP-t egy csomó pénzre. Még örülnek is.)
6/7 anonim válasza:
"4"-es vagyok, és hidd el, egyáltalán nem örülnek.
7/7 qaswe válasza:
Fürödj meg a jeges dunában! Ja, nem még nincs jég! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!