Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Laz es hasfajas? Bovebben lent.

Laz es hasfajas? Bovebben lent.

Figyelt kérdés
3 eves kisfiam tegnapelott belazasodott este 6kor,minden elozmenyek nelkul,nem haladta meg a 38fokot,ra egy orara elmult neki aztan egesz ejjel jol volt,ra masnapra is minden rendben volt vele,bar 2x oda jott hozzam hogy faj a pocija,de aztan kesobb nem panaszkodott ra,es este megint pontban 6kor felment neki a laza,es ismet egesz ejjel semmi,ma pedig megint mondta hogy faj a hasa,nem is sokat eszik de inni iszik rendesen.Nekem tegnap ment a hasam nagyon.szerintetek mi lehet elkaphattunk valami bacilust csak mashogy jon ki rajtunk?Hivtam a dokit de annyit mondtott csak hogy varjak egy-ket napot,ha nem lesz rosszabb.Voltstok hasonlo helyzetben?Koszonom a valaszokat elore is
2014. dec. 27. 18:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Én vírusra tippelnék. A bakteriális fertőzés tartósabb magas lázat eredményezne. Ha így van, gyógyszerrel nem lehet kezelni, maximum csak a tüneteket enyhíteni. A torka nem fáj, a mandulái nem gyulladtak kicsit? Lehet, hogy onnan terjedt tovább valami fertőzés a bélrendszer későbbi részeire.

Egyszerű gyomorrontás nem lehet? Nem ettetek az elmúlt egy-két napban olyasmit, ami ezt okozhatta? A gyerekek emésztése sokkal gyengébb, könnyen belázasodhatnak egy olyan kajától, amitől egy felnőttnek mondjuk csak hasmenése van? Neki is lehet, hogy lesz, csak később jön elő ez a tünet.

Egyet értek az orvossal, várni kell még egy, esetleg két napot. Ha elmúlik, akkor semmi gond, egyébként viszont orvosnak is látnia kell.

Mindenesetre ilyen tünetekkel komoly baj nem lehet. :)

2014. dec. 27. 21:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen,hogy irtal :) Nem latom ugy hogy fajna neki a torka,mandulai rendben van.Karacsonyi vacsi utan kezdett egy kicsit nyugisebb lenni de aztan atment rajta,aztan masnap mar nem volt etvagya es az este volt neki laza is,majonezes krumpli volt es hal,minden friss volt,majonezt is ujat vettem az uzletben,de lehet ahogy te mondod hogy valami nem jott be neki,a ferjem is ugyanazt ette de o jol van,hat majd meglassuk,ma mar tobbet eszik,de meg neha panaszkodik a pocira.
2014. dec. 27. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!