Mit tegyek ha nem tud szellenteni? Bovebben lent!
Figyelt kérdés
Kisfiam vacsora ota fel van puffadva. Adtam neki asvanyvizet tudott bofogni kicsit de szegenykemnek nagyon faj a hasa. 3 eves es a vacsi porkolt volt.2013. dec. 7. 20:21
1/3 anonim válasza:
Laevolac szirup, glicerin kúp, ami van otthon azt adj neki. Nem pukizni nem tud, hanem megterhelte a gyomrát.
2/3 anonim válasza:
Nát én megtornáztatom ilyenkor úgy, mint mikor kicsi volt, tudud, hanyattfekvés, és a lábait behajlítani térdnél, és fel-le, meg körbe, körbe...
Meg nekem van itthon még mindig ilyen esetre Infacol...:-)) az direkt erre van!! Az espumisan is ugyanerre van, ha esetleg az van otthon nektek..
sztem a laevolac nem jó erre...
3/3 anonim válasza:
esetleg ha volt pici baba korában és még meg van akkor szélcsövezd meg,azpont erre jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!