Epekövem van és diétázni kell. Abonett maradhat?
Figyelt kérdés
A kenyeret nem szeretem, még a kis csomag is bepenészedik, mielőtt elfogyna, ráadásul élesztős dolgokat se nagyon ehetnék... Ezért áttértem az abonettre. Lehet buta kérdés, de csak epekő műtét után láttam a listán, de addig is szabad enni abonettet?2014. dec. 21. 20:38
2/6 anonim válasza:
Arra vigyázz, hogy krónikus betegségek esetén pont olyan diétákat ajánlanak 'hivatalosan' amik a krónikus betegségeket okozzák. Úgyhogy ezt gondold át.
Abonett talán maradhat, de minek ennél tömény keményítőt? Miért jó az neked?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy jó, de gombás fertőzés miatt most kenyeret és egyéb élesztős dolgokat nem ehetek. Egyébként sem egy kiló abonettet ennék naponta továbbra sem, csak reggelire néha jól esik szendvics gyanánt vagy salátához stb. Viszont olvastam olyat, ami alapján nem lehet, de azóta csak olyat találok, ami nem tiltja, szóval nem aktuális.
2014. dec. 22. 00:15
4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként meg teljesen nem iktathatom ki ezt sem az étrendemből. Miért? Jobb, ha null szénhidrát? Vagy egyek krumplit? Vallom az egyensúlyt és hülyeségnek tartom a mindenféle, valamit kiiktató diétákat, mert olyat is csináltam és hosszú távon egyszerűen nem bírtam fizikailag.
2014. dec. 22. 00:18
5/6 anonim válasza:
Az élesztő Saccharomices cerevisiae, egyrészt nem patogén másrészt megsült. Nincs köze a gombás fertőzésekhez. A tömény lisztnek (cukornak) amit a gombák fogyasztanak, már van. Az abonett is liszt.
6/6 anonim válasza:
50g felszívódó ch minimum mehet. Ez 5 szelet abonett.
De fölösleges ennyit enni, mert zöldségekkel is eszel ch-t. Ezt a mennyiséget amúgy felviheted 50 és 100g közé, ez még eléggé lowcarb, és meglesz az egészséges hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!