Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagy bajom lehet?

Zsuzsi94 kérdése:

Nagy bajom lehet?

Figyelt kérdés
Már 18 napja nem tudok vécézni. Hiába próbálok egy nap többször is nem megy. És most mikor legutóbb voltam ilyen rózsaszínes, pirosas nyálka jött ki. És sokszor van,hányingerem enni is alig tudok meg fel vagyok puffadva.

2014. dec. 20. 10:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Végül csak sikerültbigaz keveset: pénteken is meg tegnap is,devtovábbra is dugig érzem magam. Majd ma megpróbálkozom a kamillás beöntéssel.
2014. dec. 23. 00:14
 12/20 A kérdező kommentje:
Most látom,hogy elírtam a betûket. Elnézést.
2014. dec. 23. 00:16
 13/20 szamo77db ***** válasza:
Akárhogy alakul, menj el orvoshoz. Valami probléma biztosan van. 18 nap nagy idő ebben az esetben!
2014. dec. 23. 08:11
 14/20 anonim ***** válasza:

Ennyire h*@#lye már nem lehetsz, de komolyan...

Menj már orvoshoz!!!

Még egy kis beöntés, majd ezt eszek meg azt, meg amazt. Aztán meg, amikor a mentő visz el, akkor csodálkozol.

Gratulálok!

Ja és remélem akkor se mész majd orvoshoz, ha a széklet orálisan távozik belőled!

2014. dec. 23. 13:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Elhiszem , hogy gáz ilyennel orvoshoz menni, de nem fog kiröhögni, hanem segíteni.
2014. dec. 24. 16:56
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen az,de tegnap voltunk az orvosnál(ügyeleten).
2014. dec. 25. 01:38
 17/20 szamo77db ***** válasza:
Amint lehet - karácsony után - keresd fel a háziorvosodat és mondd el neki a problémádat. Reméljük, rendel a két ünnep közt. Ha nem, akkor nincs más, a házi módszerekkel kell próbálkozni. Próbáld meg a beöntést, mert az fellazítja a béltartalmat, ami aztán remélhetően könnyebben távozik! De az új év első munkanapján menj orvoshoz!
2014. dec. 25. 08:28
 18/20 szamo77db ***** válasza:
Még egy kérdés: az ügyeleten mit mondtak? Ez a szorulás nem játék! Hallottam olyat, hogy műtéti úton kellett eltávolítani a székletet. Az illető 14 napja nem székelt akkor már!
2014. dec. 25. 08:30
 19/20 A kérdező kommentje:
Utolsó elõtti vápaszolónak: Van egy jó hírem voltunk az ügyeletes patikába, ahol kaptunk hashajtôt Guttalaxot yegnap elõtt vettem be 10 cseppet tegnap és még kamillás beöntést is csináltam. Jól kipakoltam. Megkönnyebbültem már nem vagyok úgy felpuffadva.
2014. dec. 27. 01:01
 20/20 A kérdező kommentje:
És az utolsó válaszolónak: Amikor voltunk az ügyeleten ott azt mondták, h krónikus székrekedésem van. És, h fenn áll a bélelzáródás veszélyes. És azt is mondták,h az ünnepek után mindenféleképp menjek a háziorvoshoz. Bocsi a helyesírási hibákért de androidos mobilról írok.
2014. dec. 27. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!