Ez anorexia? Vagy afele halad? . :/
13eves lany vagyok 51kg.utalom a sulyom fogyni akarok ezert mostanaban joval kevesebbet is esze,ami nalam nagy dolog mert mindig is belpoklos voltamettol fuggetlenul napi 2x merem a sulyom es ha par g-mal is tobb a sulyom mar rosszul erzem magam.ha eszem buntudatom lesz,es rosszul erzem magam.mindenki szerint sovany vagyok /normalis az alakom de ha meglatom magam a tukorbe egybol kovernek latom magam!
Szerintetek? Elore koszonoom!!
Anorexiáról akkor beszélünk amikor már bőven a norml súly alatt vagyunk.
Csont meg a bőr.
Szerintem te csak bulémiás vagy az is hasonló.
Tökéletes a súlyod butaság nem enni mert ha így folytatod lehet belőle anorexia is ami halálhoz vezet.
Menjél fitnesz szalonba , konditerembe és formáld a tested ha nem vagy vele megelégedve.
Attól hogy csak fogysz nem lesz se feneked se melled és nem sok embernek fogsz így tetszeni.
Főleg hogy 13 éves vagy így biztos fogsz még nőni ami azzal jár hogy azonos súllyal vékonyabb leszel.
Képzeld el magad 155 cm magas lánynak 51 kg-l.
Csont és bőr. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!