Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Anorexiások/Bulimiások le...

Anorexiások/Bulimiások le tudnátok írni a történeteteket, hogy letetek anorexiások/bulimiások és, hogy egy hónap alatt mennyit fogytatok?

Figyelt kérdés

2014. aug. 25. 21:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

1 hónap alatt 13kg-ot fogytam. 80ról lementek 67-ig, majd tovább fogytam fél év alatt 25kg-ra. 170cm voltam/vagyok.

Most 70kg vagyok, de sportolok, azt mondom, hogy ha egy 5 kg lemenne boldog lennék,de sajnos tudom, hogy nem fog menni, mert sok bőr maradt rajtam+ szívritmus zavarom lett és cukorbeteg is lettem+ pajzsmirigyemmel is gond van, szóval most nem koplalok, mert volt már egy szívinfarktusom. 23/L

2014. aug. 25. 23:02
 2/2 anonim ***** válasza:
35%

Én 64 kg-ról fogytam le másfél év alatt 30,5 kg-ra (169 cm vagyok). Aztán kórház, fél év alatt visszahíztam újra 64 kg-ra. Mikor megláttam a régi számot a mérlegen, észbe kaptam, hogy újra "dagadt disznó" lettem, visszacsúsztam megint, most 47 kg körül vagyok. Most a cél 39-40 kg...nem akarok újra 30 lenni, mert kkor már nem bírtam járni! Azt azért nem akarom újra...

28N

2014. aug. 26. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!