Arcüreggyulladásnál, ha felszúrják az arcom, mikor mehetek dolgozni?
Gyerekként rengetegszer átestem rajta sajnos. Nekem brutálisan rossz élmény maradt, én mostmár csak akkor engedném, ha nagyon nagyon nagyon muszáj és ezt értelmes érvekkel alátámasztja a doki.
Anno a 12. szúrásom után anyu hál'istennek úgy döntött elvisz egy magánorvoshoz. Ő azt mondta be van fejezve a szurkálás, speckó orrsprayt kaptam és vagy háromféle gyógyszert. Kirántott az arcüreggyulladásból úgy, hogy utána 15 évig egyszer sem volt! Mostanában lett sajnos megint.
Egyébként másnapra, vagy maximum harmadnapra már semmi baja nincs az embernek általában. Maximum a szúrás helyét érzi.
Egyszer előttem szúrtak egy nőt a fül-orr gégén, én nem tudom mit csináltak vele, de csak vér ürült nála és nem is igen sikerült elállítani. Végül befektették a kórházba. Na ő garantáltan nem ment másnap dolgozni, de ez szerintem ritka. :)
Remélem azóta már jobban vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!