Büfögésnél kis étel jön vissza. Mi lehet a baj? :S
Fél éve megállapították, hogy refluxom van. Eléggé szétmarta a gégém, de a gyógyszernek köszönhetően 2 hónap alatt meggyógyult és a feszítő érzés is elmúlt.
Az orvosom elment téli szünetre, pár napja voltam nála, akkor még semmi bajom nem volt. Megkaptam a szokásos gyógyszerem, csak most 2 havi adagot, mert ő nem lesz.
Tegnap este egy zsömit ettem kakaóval és egy kis sajttal, máskor is ettem már ilyet, de most 2 órával később éreztem, hogy büfiznem kell. Ekkor feljött egy kis étel /bocsi, ha undi/. De olyan volt, mintha csak akkor rágtam volna meg, alig volt megemésztve.
Utánaolvastam, azt írják, ez is lehet reflux tünete, de már kb. 5-6 hónapja tünetmentes voltam!
Azt is olvastam, hogy a savvisszafolyás csak egy okozat, az oka a gyomor záróizmának nem megfelelő működése. Ezt lehet műteni? Vagy mit lehet ezzel csinálni?
A gasztroenterológiától nagyon félek, félek attól, hogy ledugnak valami vastag csövű kamerát a nyelőcsövemen... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!