Átlagtól jóval világosabb részek a székletben! Okozhatja pár étel?
Ma a székletem első pár "darabja" teljesen normális volt, de a végén 1 darab alapszíne bár normális volt, de több helyen világos részeket láttam benne, míg utána 1 darab pedig egyszínűen világos volt, de nem annyira világos mint a másikban látott világos részek.
Nem volt fehér, nem is sárga, de nem is szürke. Inkább világosbarna és világossárga közti átmenet, több barnával.
Több ételre is gondolok amik okozhatták:
2,5 napja ettem: csomó vaníliafagyi (tölcséres és dobozos is), vaníliával töltött francia krémes
tegnap ettem: rengeteg tészta, sok citromos süti, sok vaj (magában is ettem vajat, annyira finom volt, de máskor ilyet nem szoktam csinálni)
Valamint rántott tojást az utóbbi napokban mindig és sok gyümölcsöt (alma, sárgadinnye) és húst nem is ettem az utóbbi 3-4 napban.
Olvastam, hogy milyen betegségek okozhatnak fehér, szürke meg sárga székletet, de nekem mondom inkább nagyon világos barna volt, a wc papíron sima barnának látszódott. Egyéb tünetem nincs, nem fáj semmim, sárgaság sincs. A széklet állaga, formája amúgy teljesen normális volt.
Köszi a válaszaitokat!
Figyelni fogom mindkettőt, jó, hogy említetted a szemfehérjét, nem is tudtam, hogy figyelni kell azt is.
És remélem holnap tényleg nem lesz már ilyen :)
Hello!
Ma már teljesen jó volt a székletem, kicsit világosabb az átlagnál, de egyértelműen barna! És a bőröm, szemem se lett más színű! Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!