Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pánikbeteg vagyok?

Pánikbeteg vagyok?

Figyelt kérdés
Kb. 2 éve kezdődött, hogy ha utcára megyek, vagy általában a lakásomon kívül vagyok, furcsa érzés vesz körül. Olyan mintha mind az ami megtörténik velem az álom, mintha nem lenne valóság. Ilyenkor kétségbeesés és menekülni vágyás fog el. Már nagyon belefáradtam ebbe, nehezen tudok így normálisan élni, főleg, hogy még fóbiás tériszonyom is van, és a tág/ magas/nagy terekben (ahol nem érzem magam biztonságban) ez jobban előjön. Ilyenkor szédülök, támolygok. Most növöm ki az epilepsziámat (gyógyszerleállás), és gondoltam arra is, hogy ez annak a tünetei, de az orvos megnyudtatott, hogy ez csak szorongás. Mivel az epilepsziámtól is félek, ez újabb ilyen eseteket generál. A válaszokat előre is köszönöm.

2014. dec. 2. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos a szorongásból jöhet a pánikbetegség, pszichiáternél vagy pszichológusnál még nem jártál?
2014. dec. 2. 16:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem, most fogok menni. Még csak konzultáltam vele.
2014. dec. 2. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!