Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez nevezhető bulémiának?

Ez nevezhető bulémiának?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagyon vékony sőt mondhatni h kicsit túlsúlyos , de. Ask egy kicsit. Normálisan eszek reggeli ebéd vacsora, meg ritkán egy kis nasi. Pár napja elkezdtem hánytatni magam evés után, de nem zabál ok be meg semmi csak nkrmálosan eszek es hányok, ez nevezhető bulémiának?

Ha van valaki aki bulémiás fel tehetnek neki pár kérdést privibe?

2014. dec. 1. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! bulimiának teljesen nem nevezhető, de az mindenképp aggodalomra ad okot, hogy hánytatod magad. Nem tesz jót se a szervezetednek, és a fogaidról ne is beszéljünk. Nem tudom milyen lelki okai lehetnek ennek, de mindenképp kérj segítséget, amíg ez nem fajul tovább, valakivel beszélgess erről akivel közelebbi kapcsolatban vagy, akár valamelyik szülőd, vagy barátnő. Nem szabad ilyeneket csinálni, senkinek nem teszel ezzel jót, és gondolom te sem szereted annyira a hányásod ízét a szádban. Ha nincs akivel erről beszélhetsz, akkor írj nyugodtan nekem is, szívesen meghallgatlak :)
2014. dec. 1. 18:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönőm szépen :))
2014. dec. 1. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Írj. Én voltam.
2014. dec. 1. 18:33
 4/4 anonim válasza:
Irhatsz nekem
2015. jan. 14. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!