Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mi lehet? Valami rák?...

Ez mi lehet? Valami rák? Fertőzés? Micsoda?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem rég egy kis "gömb" lett a női nemiszervemen... bal oldalt, a combom felé. Nem szabályos gömb alakú, de csak így tudom elmagyarázni. Mára ez a gömb elkezdett nőni... vagy hogy is mondjam.. szóval a nemiszervem egyre nagyobb részben beletartozik ebbe a gömbbe.. a gömb legteteje (Ami először alakult ki) kemény, a többk része (Ami késöbb alakult ki mellé) az puha.. de nagyon fáj. Fáj ha leülök. Ezért terpeszben kell ülnöm, akkor nem fáj annyira. Már akkor is fáj, ha csak állok. Ha mozgatom a bal lábam, ha leuggolok, mindig. Kinézetre... piros. És kicsit fel va dagadva, tehát látszik hogy ott van.

Mi lehet a probléma? Mitől alakult ez ki, és hogyan lehet helyrehozni? Valami krémmel? Volt már közületek valakinek ilyen?

Nagyon félek, remélem nem valami daganat vagy hasonló.. kérlek minél hamarabb válaszoljatok, ha tudtok :)

2014. nov. 16. 11:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Könyörgöm menj már el legalább a körzeti orvoshoz. Szépen tegyél be egy betétet hidd el látott az orvos már ilyen dolgot. Előre elmondhatod neki, hogy zavarban vagy emiatt, és megjött a menzeszed. Semmi baj nem lesz csak muszáj ezt megmutatnod valakinek! A lányom 9 eves megőrülnék ha ilyen lenne rajta. Szerintem ha nem élsz szexuális életet, akkor valami fertozes lesz, de borzasztóan hangzik :( Szegényem. Írj mi van veled!
2014. nov. 18. 07:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia mi lett veled kérdező? Voltatok orvosnál ?
2014. nov. 21. 12:45
 13/14 A kérdező kommentje:

Csak egy vérhólyag volt :) Szerencse :) Már el is múlt, nem fáj :)

Köszönöm az aggódást, jól esik hogy olyanok aggódtak értem, akik nem ismernek :) Tényleg :) Nagyon féltem, köszönöm szépen :)

2014. nov. 22. 15:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia:) jól megijesztettél minket! Örülök, hogy nincs bajod :)
2014. nov. 22. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!