Az ebola az most igazi fertőzés? Többilent
Arra gondolok hogy ott külföldön nem tudnak mit csinálni az ebolával vagyis gyógyítani de közben Amerikában volt 4 ápoló aki csodás módra meg gyógyult o.O
Most lehet hogy csak én gondolkodok ebben a szögben És nem jó, De mivan ha igazam van? Szerintetek?
Nem egészen értem, hogy mire gondolsz.
Afrikában egészen más felszerelés áll rendelkezésükre, mint Amerikában. Valamint Afrikában a körülmények is egész mások, egy tüsszentésre nem megy senki kórházba, ott már az "égő házzal" kell megbirkózni, amikor már menthetetlenül súlyos az eset. Amerikában eleve megfigyelés alatt voltak ezek az emberek, nyilván egy hőemelkedésükre azonnal egy orvoscsoport kezdte kezelni őket. Afrikában több ezer beteg van, Amerikában egyjegyű ez a szám, van rá kapacitás, erőforrás. Afrikában kezdetlegesek a körülmények, még a víz sem tiszta, Amerikában tudjuk, hogy ennek az ellenkezője van.
Az Ebola idejében elkapva gyógyítható.
oké bocs rosszul fogalmaztam meg.
Na az Amerikaiak meg tudják gyógyítani az ebolát mert ott nem fertozodott meg senki hosszab ideig es nem tudodt terjedni
de Afrika az tényleg más de azért küldenek oda embereket hogy segitsenek vagy csak hogy azt hitesség hogy segitenek? Mert azért hát érted Ha bármelyik Országnak van annyi esze hogy oda küldenek készülékeket (orvosi) és hozzá értő embereket akkor nem terjedne tovább vagyis arra gondoltam hogy Amerika terjeszti az Ebolát?
próbálják meg ;)
amúgy hogy ha azon múlna hogy a föld nagyrésze ne legyen beteg az ebolátol akkor szerintem már a héten meg lenne ;)
Nyilván a világon az emberek egy része veled értene egyet, hogy Amerika terjeszti, és csak látszatsegítséget nyújtanak. Kisemberek vagyunk ahhoz, hogy ilyen mélységben belelássunk, de a személyes véleményem az, hogy ez konspiráció, és összeesküvés-elmélet. Szerintem igenis rengetegen segítenek Afrikában a betegeken, de a médiának nem érdeke, hogy te azt olvasd reggel a The New York Times címlapján, hogy a múlt héten 36 gyógyult ebolást engedtek haza egy afrikai kórházból.
Ez az én véleményem.
Tudod, az, hogy kifejlesszenek egy ellenszert, nem egyik napról a másikra megy. Egy bármilyen másfajta gyógyszer esetében is több tíz(!) év, mire a fejlesztésektől a piacra kerül. Elkezdődik a tesztelés, állatokon, embereken. Fogalmuk sincs, hogy mindenki úgy reagál-e majd, mint egy darab szerencsétlen fehéregér, aki meggyógyult. Hogy hat az idősekre? Hogy hat a gyerekekre? Hogy hat mondjuk a cukorbetegekre?
Az Ebola ellenszerén nem most kezdtek el dolgozni, hanem lassan negyven éve... Valamint védőoltás kifejlesztésén is dolgoznak, de a fentieket tekintve az sem megy "holnapra".
Az ebola egy kamubetegség és túlspirázzák ezt az egészet!
Magyarországra nem fog bejutni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!