Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mi lehet? Valami rák?...

Ez mi lehet? Valami rák? Fertőzés? Micsoda?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem rég egy kis "gömb" lett a női nemiszervemen... bal oldalt, a combom felé. Nem szabályos gömb alakú, de csak így tudom elmagyarázni. Mára ez a gömb elkezdett nőni... vagy hogy is mondjam.. szóval a nemiszervem egyre nagyobb részben beletartozik ebbe a gömbbe.. a gömb legteteje (Ami először alakult ki) kemény, a többk része (Ami késöbb alakult ki mellé) az puha.. de nagyon fáj. Fáj ha leülök. Ezért terpeszben kell ülnöm, akkor nem fáj annyira. Már akkor is fáj, ha csak állok. Ha mozgatom a bal lábam, ha leuggolok, mindig. Kinézetre... piros. És kicsit fel va dagadva, tehát látszik hogy ott van.

Mi lehet a probléma? Mitől alakult ez ki, és hogyan lehet helyrehozni? Valami krémmel? Volt már közületek valakinek ilyen?

Nagyon félek, remélem nem valami daganat vagy hasonló.. kérlek minél hamarabb válaszoljatok, ha tudtok :)

2014. nov. 16. 11:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem HPV fertozes ,holnap irány a Bőrgyògyász es a nőgyógyász , ez valószínű hogy nem okoz méhnyakrákot de akár olyan HPV-t is kaphattál.
2014. nov. 16. 11:22
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) milyen ez a fertőzés? Mitől alakult ki?
2014. nov. 16. 11:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Te jó ég, minek kéne történnie, hogy végre elmenj nőgyógyászhoz???
2014. nov. 16. 11:26
 4/14 A kérdező kommentje:
Miért, ez nagyon súlyos?
2014. nov. 16. 11:31
 5/14 A kérdező kommentje:
A HPV szekszuális úton terjed, nem? 15 vagyok, nem csináltam ilyet még soha.
2014. nov. 16. 11:40
 6/14 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz. Bármi lehet, egyáltalán nem biztos, hogy HPV. Lehet, hogy megsérült a bőröd és elfertőződött.

Csak orvos tudja megállapítani, hogy mi lehet.

De minél tovább húzod, annál rosszabb lesz. Menj orvoshoz és túl leszel rajta.

2014. nov. 16. 11:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :)
2014. nov. 16. 11:44
 8/14 anonim ***** válasza:
Elso vagyok.Anyukád megnézte? Mióta van ott
2014. nov. 16. 12:21
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem. Nem nézte meg, édesapámmal élek. Nagyjából... 2.-2 és fél hete.
2014. nov. 16. 17:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem mentem el még vele orvoshoz (tegnap megjött, így nem igazán akarok :/ ) de... elég furcsa... mintha néhány helyen szürke, illetve fekete lenne... ez most fürdésnél tűnt fel.. esetleg ezzel az infoval tudtok kezdeni valamit? :)
2014. nov. 17. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!