Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Meg fog ismerni a babám?

Meg fog ismerni a babám?

Figyelt kérdés
Egy hétre kórházba kell feküdnöm vesekő műtét miatt. Nagyon félek és ami még aggasztóbb ,hogy van egy 6 hónapos babám. Szerintetek megismer majd? Lehet buta kérdés ....
2014. nov. 11. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:

A fiam 7,5 hónapos korában visszamentem dolgozni, kapasbol egy öt napos budapesti tovabbkepzessel indítottam. Péntek este először méregetett fél percig, aztán minden olyan volt előtte, nem felejtett el. Aznap este én altattam mint előtte is, nem volt változás.

Jobbulást és ne idegeskedj ezen!

2014. nov. 11. 20:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2014. nov. 11. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:

amikor még kicsi voltam anya elutazott és rokonhoz adtak kb 1 hétre de még nem voltam 1 éves, először nem ismertem meg anyát mikor visszajött ,ő sírt is emiatt, de utána gondolom a babusgatástól törődéstól újra ugyanúgy viszonyúltam hozzá. Ezekre nem emlékszem mesélték nekem is.

NEm biztos hogy nálad ez így lesz, de ha igen akkor úgyis "visszaszokik" hozzád

2014. nov. 11. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!