Hasfájos lett a babám?
Figyelt kérdés
Most lett 2 honapos a kisfiam.Születésétöl fogva mindig nyugodt baba volt.nem sirt.Tápszert kap,elejetol fogva ugyanazt.eddig 120 ml-t evett,de 1 hete mar tobbet kér és megeszik 150 ml-t.kaja utan szepen bufizik.de miota tobbet eszik,ritkábban kakil és a szine zoldes.kemeny a széklete és sokat fáj a hasa,neha lázmérözöm mert nagyon erölködik.majd kikakilja magat,de par perc utan megint ordit.eddig soha nem fajt a hasa,es magatol kakilt szep sargat.a hasfájás és a kaki szine és állaga összefügg azzal hogy többet eszik?2014. jan. 6. 16:17
1/1 anonim válasza:
Nem tudom még csak gyerek vagyok de szerintem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!