Most akkor hogy is van ez a pajzsmiriggyel?
Múlt héten voltam vérvételen, miután egy előadáson befulladtam, majdnem elájultam. Minden rendben van igazából, csak a TSH lett 4,94. A leleten 0,27-4,20 a jó tartomány. Háziorvos szerint kicsit alulműködik a pajzsmirigyem, nem nagy ügy, de adott beutalót endokrinológiára (január végére kaptam időpontot...) és kardiológiára (egy hónap múlva mehetek, szintén késői időpont miatt). Viszont én már nem igazán bírom elviselni az állandó légszomjat, pánikrohamaim vannak (ma reggel egy órán át..), összeszorul a szívem, lezsibbad a bal karom és lábam, mintha felrobbanna a fejem, hullik a hajam.. A pulzusom 80 körül van most, eddig 90 volt, kaptam rá pulzuscsökkentő tablettát, de nem igazán merem szedni, míg nem néz meg a kardiológus is. Fél szemet kellene bevenni, az első alkalom elég is volt, forgott velem a világ, nem bírtam felkelni.
Ahogy nézegettem túlműködéses tüneteim vannak, nem igazán értem az egészet :/ Kellene az időpontomig valamit diétáznom? Vagy mit csináljak, mert nem igazán bírom.. Valószínűleg magánrendelés lesz belőle, de addig is jól jönne pár tanács.
Köszönöm előre is :) És bocsánat, ha túlságosan zagyvára sikerült a leírásom, de ebből is látszik, hogy eléggé nyomott vagyok, nem fog az agyam..
20/L
Pajzsmirigynél még 2 hormont vizsgáltak.Szerintem neked is.
(ft3,ft4).Más-mást jelez ha egyik alacsony,másik magas stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!