Szerintetek "alulműködő pajzsmiriggyel" is teherbe lehet esni?
Pajzsmirigyproblémáim vannak már egy ideje sajnos.
Tudom, hogy ahhoz, hogy teherbe essek és egészséges legyen a baba a tsh-nak 1-2 között kellene lenni. Ez a legideálisabb terhesség szempontjából. Nekem jelenleg 4-5 közt van a tsh-m.
Szerintetek teherbeesés szempontjából ez nagyon rossz eredmény? Illetve ha mégis teherbe esnék sikerülne "megtartani" a babát?
Köszönöm szépen!
28/N
Szia! Nekem is alulműködésem van, szóval remélem, hogy így is lehet gyereket szülni!!
Én letroxot szedek, talán neked is beválna. Egyébként szerintem a 4-5 nem annyira durva...bár nem vagyok orvos :)
Köszönöm a válaszokat!
Én is letroxot szedek, csak az a gond, hogy egyszerűen nem lehet beállítani a megfelelő adagot.
A jelenlegi adag kevés, mert nem változtat a hormonszinten, ha pedig egy kicsit nagyobb adagot szedek azonnal soknak bizonyul és felborít mindent. Úgy döntött az orvos, hogy inkább maradjunk a minimális adagnál...abból nagy baj nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!