Van itt Valaki akit gyomorsav illetve gyomorfekellyel kezeltek?
Koszonom szepen az eddigi valaszokat. Igazabol meg csak haziorvosnal voltam,mert 4napja nagyon faj a gyomrom, elotte gyomorsavat ereztem. erdekes modon ahogy jelntkezett a fajdalom, megszunt a gyomorsav, legalabbis nem erzem. Nekem is esomeprazolt irt fel.2napj szedem, de meg mindig nagyon faj a gyomrom. Eddig etkezes utan ereztem, ma reggel mar reggeli elott fajt.
Nagyon felek nehogy fekely legyen ugyanis a csaladban van ra hajlam edesapam reszerol.
Mennyi ido utan mulhat el ez a fajdalom gyogyszer mellett? Es mit lehet enni? csak fott krumplit, piritost, rizset? turot esetleg nem lehet vagy joghurt?
Megegyszer koszonom!
oszonom a valaszokat!
Leirnad kedves utolso, hogy milyen tuneteid voltak mielott korhazba kerultel? szedtel gyogyszert? Gyomortukroztek is? Attol nagyo felek.
#7-es vagyok
Előtte 3 nappal kezdtem érezni a savam, aztán egyre intenzívebben. Aztán este már fájt, mikor ételt nyeltem, másnap reggelre pedig egyáltalán nem bírtam nyelni a fájdalomtól, délutánra már vizet sem. Akkor éjjel úgy fájt, hogy nem bírtam aludni, így édesanyám kórházba vitt, annál is inkább, ki ne száradjak. Infúzióra kötöttek, és abban is adták a gyomorvédő gyógyszereket, amiket leírtam és később tablettában kaptam. Másfél hétig fetrengtem a kórházban, mivel enni még nem tudtam így meg akartak tükrözni, de az további 1 héttel később lett volna. Addigra viszont kezdett enyhülni a fájdalom és ki is következtették, hogy a gyomorszájam kilyukadt, így szerencsére elálltak a vizsgálattól. (Teszem hozzá nem szép és a saját egészségemmel játszadoztam, de a füllentésem is közrejátszott, miszerint már egyáltalán semmi panasz. Holott volt még bőven, de én nagyon tartottam a tükrözéstől.) Igazság szerint nem sok mindent tudnak vele kezdeni, de fontos, hogy amint tudsz enni mindenképpen étkezz 2 óránként, elég 1 joghurt vagy 2 darab keksz, csak legyen valami a gyomrodban, hogy "fogd" a savad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!