Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Széket ürítés közben ájulás...

Széket ürítés közben ájulás közeli állapotban vagyok, sírok a fájdalomtól szó szerint.10 hónapja szültem a probléma azóta áll fent. Szoptatok. (? )

Figyelt kérdés
Haziorvos korábban megnyugtatott hogy csak aranyér vagy analis fisszura . Táplálkozás ,folyadék , testmozgás optimális. Testsúly . Szerdán megyek vegbel tükrözesre sajnos nem tudok koplalni a szoptatas miatt! Ezen szorongok es hogy megalázó tortúra lesz. At orvos azt mondta ne egyek előtte egy nappal viszont felek h elapad a tejem. Kérlek írjatok tapasztalatokat.
2014. okt. 27. 12:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen orvosi vizsgálat nem megalázó. Gondold azt, hogy a te egészségedtől függ a kisbabád élete, és ezért végig kell csinálnod. Én nem nagyon értek hozzá, de a baba addig kaphat tápszert. Kívánom, hogy gyógyítsanak meg mihamarabb.
2014. okt. 27. 12:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm az aranyos válaszodat! Igyekszem nyugodt maradni de pánikolok, minden eszembe jutott... Rákra gondoltam már :(
2014. okt. 27. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!