Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit egyek, ha nem tudok enni?

Mit egyek, ha nem tudok enni?

Figyelt kérdés

Jó néhány hónapja gyomorproblémákkal küzdök, nem akarom túlrészletezni a dolgokat. Orvos már látott, kezelés alatt állok, ilyesmi tanácsra nincs szükségem.

A lényeg, hogy van, hogy néha reggelente egy falatot nem bírok megenni. Az ivással nincs probléma, viszont így nem jut elég tápanyag a szervezetembe, ami már probléma.

Szerintetek ezek a táplálékkiegészítők, fehérjeporok, stb. ami végül is folyékony tápanyag, ilyen esetekben használható? Ha igen, akkor miket javasolnátok?

Egyáltalán nem értek ehhez, csak egy ötlet volt, hogy ha nem tudok szilárd dolgot reggelizni, azért mégis valami tápanyag jusson a szervezetbe.

2014. okt. 23. 12:13
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy tejterméket úgy kb 2-3 hétig még nem fogyaszthatok. Ja és 22 éves fiú vagyok.
2014. okt. 23. 12:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Igyál akkor egy jó teát, rostos gyümölcslevet. Táplálékkiegészítős szarokat nehogy egyél. Én se vagyok éhes reggelente, csak ébedés után 1-2 órával. Eszel akkor később.
2014. okt. 23. 12:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Teát szoktam inni, rostos levet a gyomordolog miatt nem ihatok.

Leginkább azért kéne reggel ennem, mert a gyógyszert is úgy kell bevennem. Egyiket evés előtt, másikat evés közben. De ma is pl 7-kor keltem, és csak délben éreztem úgy, hogy már egy szelet pirítós lemenne, de több akkor sem.

Egyébként ezek a táplálékkiegészítők miért szarok? Azt hittem teljesen természetes dolgok vannak benne, ha már olyan rohadt drágák.

2014. okt. 23. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Igyál stabilizált natur aloe vera rostos levet.Az aloe vera 240 féle hatóanyagot tartalmaz és még a gyomrodra is jótékonyan hathat.Van olyan por is, ami sok természetes anyagot, vitamint, ásványi anyagot tartalmaz.Ezek jók lehetnek reggelire is.
2014. okt. 23. 12:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ennek az aloe verás lének utánanézek.
2014. okt. 23. 14:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Jaaaa tudom már melyik ez. Régen én is ittam, csak közben elfelejtettem, hogy ez is használhat :)
2014. okt. 23. 14:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Sokféle kapható.Minőségit válassz.
2014. okt. 23. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!