Mit csináljak? Csak keveset tudok enni, túl keveset és nem tudom miért. Én jól lakok de azt mondják hogy egyek többet.
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 22:52
1/2 anonim válasza:
Kor, testtömeg és hossz. (BMI) Ha vékony vagy és nincs rendes étvágyad írass fel Peritolt a családorvosodnál.
2/2 anonim válasza:
Ha jóllaksz így, akkor nincs olyan, hogy "túl keveset" eszel. Ha nem vagy kórosan sovány, erőtlen, akkor megfelelően táplálkozol és kész. Ne mások étvágyához igazítsd a saját étkezésedet, mindenkinek más a normális adag. Nekem is azt mondják, hogy egyek többet, de nem érdekel, mert nem tudok, nekem ennyi elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!