Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mitől lehet?

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Ezek a tüneteim amiket leírok napi szinten fordulnak elő. pl. Szédülés, eszméletvesztés folyamatos hányinger. Hasfájás, hasmenés, hidegrázás. És ritkán láz és hányás. Ez nem egy két napja van, hanem körübelül 3 hete, de napi szinten. Mentem orvoshoz de semmi...és most is szenvedek. Mit tehetnék? Egyik orvos teljesen mást mond mint a másik. Nem tudom kinek higyjek. ( 16 éves vagyok )
2014. okt. 18. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Hidd el, hogy unatkozol. Ez a harmadik kérdésed az elmúlt 4 percben, ugye?
2014. okt. 18. 22:36
 2/9 anonim válasza:
A legjobb az lesz, ha beszélsz a szüleiddel, és valami gyógyszert felíratnátok az orvossal.
2014. okt. 18. 22:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Első válaszoló. Nem nagyon esett jól mert ez nem igaz amit irtal. Mar tobb mint harom hetet hiányoztam a sulibol...es ez mar nekem is tul sok.
2014. okt. 18. 22:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Bocs, 1.es vagyok, azt hittem szórakozik valaki már megint. Sajnos lehet, hogy nem jó orvosoknál voltál....a szüleid mit mondanak/gondolnak erről???
2014. okt. 18. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem ezzel már rég kórházban kellene lenned.
2014. okt. 19. 00:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Semmi baj. Haaat ok is feltenek mert eleg ijesztő ez az egész. Hanyingerem mindig van a tobbi roham szeruen naponta többször ramjon. Voltam ket hete hasi.ultrahangon vervetelen pajzsamirigy vizsgalaton de semmi. Ha lehet elkerulnem a korhazakat. Mert nagyon gyulolom oket. Rossz emlekeim vannak.
2014. okt. 19. 07:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Tavalyi tanév végén júniusban kezdődött valami. Akkor kerültem korhazba, mert hajnali kettőkor osszeestem. Bent voltam három napig.de akkor se találtak semmit. Azóta szinte folyamatosan van valami bajom. Nyáron nem tudom hogy sikerult de tudogyulladasom lett egész nyáron beteg voltam
2014. okt. 19. 08:03
 8/9 anonim ***** válasza:

ha a rendes orvosok nem tudnak kivizsgálni normálisan, megpróbálhatsz holisztikus szemléletű orvost. nekik is van orvosi diplomájuk, tehát nem kuruzslók. csak éppen foglalkoznak veled, és nem fogják rá a stresszre meg nem vonogatják a vállukat, hanem meg akarnak gyógyítani.

mondjuk én ezekkel a tünetekkel kábé minden nap járnék orvoshoz, amíg nem csinálnak valamit. nem azért, hogy megijesszelek, de ezek komoly jelzések a szervezeted részéről.

2014. okt. 19. 10:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elmentem vércsepp analìzisre e minden kiderult.
2014. okt. 22. 09:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!