Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet gyomorfekélyem?

Lehet gyomorfekélyem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy szombaton voltam egy esküvőn, ahol bár nem ettem sokat, mégis nagyon teli éreztem magam. Főleg miután nagyon sokat táncoltam, és szerintem felrázódott a gyomrom, és azóta nem érzem jól magam. Fáj a gyomorszájam körül (egy kicsit kisugárzik a hátamba) ilyen szúró érzés, és nagyon sokat kell büfögnöm. Tudom, hogy nem valószínű, de nagyon félek tőle, hogy valami komolyabb bajom van.
2014. szept. 29. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az epéd vacakol, túletted magad, bár én refluxnál büfögtem állandóan.

Egyébként üres gyomornál jelentkezik a fájdalom? Ha igen, akkor lehet fekély is.

Diétázz pár napig és ha nem múlik, akkor menj el a háziorvoshoz.

2014. szept. 29. 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy esküvői túlevéstől biztosan nem lesz gyomorfekélyed (nekem volt,tudom milyen).
2014. szept. 29. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyomorszáj és hátfájdalom inkább refluxra utal, vegyél a gyógyszertárban savlekötőt.
2014. szept. 29. 14:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Amúgy komolyan nem ettem sokat. Csak egy kevés párolt káposztát és rakott krumplit (nem az a hagyományos fajta, hanem csak sima főtt krumpli, rakottan), és ebből sem sokat, valamint pár szem gombát. (Többet azért nem, mert mindenben volt hús, és már születésem óta vegetáriánus vagyok)

Harmadik válaszolónak lehet igaza, mert lehetséges, hogy túl savasan táplálkozok, és a tüneteim tényleg kezdődő refluxra utalnak. Apukámnak is volt ilyen, azt mondta, hogy vegyünk Quamatel Mini-t, legalábbis neki ezt mondta az orvosa, és el is mulasztotta nála.

2014. szept. 29. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Gyomorszáj fájdalom és böfögés, ez volt nekem is 2 éve és étvágytalanság, néha hányinger, sok volt a savam, refluxot mondott és Controloc tablettát írt fel a háziorvos, ezt szedtem 4 hónapig.
2014. szept. 29. 15:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Szerintem holnap délután elmegyek a háziorvosomhoz, és majd meglátjuk mit mond.
2014. szept. 29. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!