Mitől lehet a végbélnyílás ráncainak megnyúlása?
Figyelt kérdés
Aranyerem volt, kezeltem, időnként elő elő jön, de kenőcstől el is múlik. De amikor elvoltunk nyaralni, akkor újult ki, és nagyon viszketett. Nem volt nálam kenőcs, hanem aloe vera spray. Azt használtam, mert nem volt más megoldás. Elmúlt a viszketés, azóta sem jött elő, de miután haza jöttünk észre vettem, hogy megnyúlt az alsó bőrredőm, aztán később a felső is. Aranyér okozhatta?2014. szept. 26. 20:18
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy álmodban megerőszakoltak. Aztán még néhányszor.
2/4 anonim válasza:
Nekem oldalt van egy megnyúlt bőrredő-darabka, kis gombóc. Nekem is viszket sokszor, nagyon idegesítő.
(nem vagyok gilisztás)
nem közösülök análisan. 23 éves vagyok. lány. ciki.:(
3/4 anonim válasza:
De most szintén, ti hogy a fenébe nézegetitek a végbeleteket? Pucsítotok a tükörnek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!