Farkas Évike kérdése:
Ha nem vagyok szűz és megkapom az oltást de tegyük fel fertőzőtt vagyok, de még a nulladik fázisban, a méhnyakrák elleni oltásnak van valami poziv hatása?!
Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 19:36
2/3 anonim válasza:
Az oltás 4 törzs ellen véd (illetve van olyan is, ami csak kettő ellen). Azért annak elég kicsi a valószínűsége, hogy mind a 4 törzset összeszedted már. Tehát mondjuk ha az egyiket meg is kaptad, a másik három ellen akkor is véd.
Emellett nekem a mikrobiológia tanárom anno azt mondta, hogy látott már olyan esetet, hogy valaki szemölcsökkel küzdött, amit sehogy sem tudtak kiirtani róla, így megpróbálták az oltást és bevált. De az oltás papírja szerint a meglévő fertőzésre nincsen semmilyen hatással.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm , és nekek is volt sokáig szemölcsön és terjedt tovább és tovább de már nincs eggyenlöre .
2014. szept. 22. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!