Valakinek van valami (bevált! ) tippje, praktikája?
Figyelt kérdés
3 napja arra keltem fel reggel hogy nagyon fáj a torkom,elmentem dokihoz,írt fel gyógyszert is meg minden de még most sem lett jobb,sőt rosszabb lett
Mostanra már fáj a torkom,fejem,nyakam,mellkasom,hátam. Bevan dugulva az orrom,alig kapok levegőt.szinte állni alig bírok és 38.2fokos lázam van.
Hideg-meleg vizes borogatás? Forrófürdő?
Köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 18. 05:41
1/8 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom,hogy ilyenkor "átmegy" a megfázás tüdőgyulladásba,úgyhogy vissza a dokihoz!
2/8 anonim válasza:
Ha kaptál antibiotikunmot, akkor mellé forró fürdő, kakukkfüves vagy eukaliptuszos inhalálás, rengeteg meleg tea és meleg ágyban fekvés. Ha nem kaptál, akkor menj vissza az orvoshoz.
3/8 A kérdező kommentje:
Elvileg ez vírus, legalábbis az állítàsa szerint torokgyulladàs..
2014. szept. 18. 06:45
4/8 anonim válasza:
Ha bírod a fokhagymát, akkor azt is egyél vagy vöröshagymát, a teába pedig tegyél fahéjat, gyömbért.
5/8 A kérdező kommentje:
Hiába iszom a meleg teát,meg hiába a forrófürdő..
Nem jobb semmivel sem :s
2014. szept. 18. 06:47
6/8 A kérdező kommentje:
Azt is próbáltam..
Ismerősöm szerint mézzel kellene próbálkoznom, de nembírom lenyelni sem
2014. szept. 18. 06:48
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy tüdőgyulladásod van, arra meg penicilin kéne. Szerintem menj orvoshoz újra. Nekem tegnap kezdődött a torokfájás. Mindenki beteg volt a környezetemben. :(
8/8 anonim válasza:
Ha kaptál antibiotikumot, akkor még 1-2 nap és jobban leszel, ha rosszabbodik az állapotod, akkor menj vissza az orvoshoz. Torokfájásra nekem a sós vizes gargalizálás jött be, az összes többi szopogatós, gargalizálós szer nem hatott, undorító íze van, de másnapra már már nem fájt annyira és következő nap elmúlt, a nátha és a köhögés már negyedik napja tart. de ez sokszor elhúzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!