Ha betakarózom, kiver a víz, ha kitakarozom, akkor meg fázom. Mit lehetne csinálni?
Figyelt kérdés
Lázas vagyok, tüszős mandulagyulladásom van, az orvos már írt fel antibiotikumot, de éjszaka egyszerűen nem tudok aludni. 3-4 óránként arra ébredek, hogy tiszta víz vagyok, mikor felkelek, fázom. Ilyenkor veszek egy forró fürdőt és alszom tovább. Aztán kezdődik elölről. Nem lehet ez ellen tenni valamit? Nagyon rossz közérzettel jár, és aludni sem tudok rendesen.2014. szept. 13. 07:20
2/8 anonim 

válasza:

lázad vam? ki kell izzadni
(próbáltál már félig betakarózni?)
3/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam már, olyankor meg fázom. Oké, hogy ezzel jár, de már ez a harmadik rossz éjszakám, szabit nem tudok kivenni, így nagyon kimerült vagyok nem alszom rendesen.
2014. szept. 13. 07:34
4/8 anonim 

válasza:

Ha lázasan dolgozol és nem fekszed ki a betegséget, akkor szövődményt kaphatsz, másokat is megfertőzöl, jobb lenne ha pár napig nem dolgoznál és hamarabb rendbejössz.
5/8 anonim 

válasza:

Nekem egyik láb ki a takaróból segített, vagy derékig betakarózol, a felső részt meg átöleled, ha oldalon alszol akkor szerintem nagyon kényelmes pozíció.
6/8 A kérdező kommentje:
ja azt csináltam végül. de most is pl 39,5fokos lázzal fekszem le hiába az aszpirin..
kíváncsi vagyok hogy ugyanolyan rossz éjszakám lesz e
2014. szept. 14. 00:21
7/8 anonim 

válasza:

Akkor minek ülsz a számítógép elé: Feküdjél, és ha nem megy lejjebb a lázad, hívd ki az orvost. Lehet kicsavart vizes ruhát a csuklóra tekerni, negyedóránként váltogatni. Vagy priznicet a mellkasra.
8/8 anonim 

válasza:

Nurofent ajánlom, nekem levitte 36,5-re a 39,6-os lázam egy jó fél órára (így ingáztam kb 3 napig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!