14/f vagyok. Napok ota a mellem neha becsomosodik + duzzad es felpufadok. Surun van hangulat valtozasom edesseget zsak szamra eszek Egyszer fazom utana melegem van es kepes vagyok meg magamat is felidegesiteni. Ez mitol lehet?
(TELEFONROL IROK!!! BOCSANAT A POCSEK HELYES IRAS MIATT.) :)))
Lecci csak komoly valaszok jojenek olyanok hogy menstrualok meg terhes vagyok NEEE koszonom
elmehetsz orvoshoz, jól jöhet a véleménye, de valószínűleg nem tudják/fogják megállapítani, mi bajod.
kimerültségre gyanakodok.
szedj multivitamint, ha nincs benne szelén, akkor azt külön (tudok termékeket ajánlani). olyan ételeket egyél, amiben sok a kalcium magnézium kálium (ilyet is).
valószínűleg az iskola miatt stresszes is vagy, tehát több alvásra és sportra lenne szükséged a hormonok és a neurotranszmitterek miatt. meditáció, relaxáció napi szinten. ha ez kevés, nyugtató teák és kapszulák (tudok ajánlani).
édességet ne egyél, mert a cukor csak ront rajta. a gyümölcsöket is érdemes lenne kihagyni. sőt, lehet, hogy a kimerültség oka a rossz emésztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!