Egyfolytában fázom, és sápadt vagyok, mit tehetnék?
Nos, nem vagyok toppon egészségügyileg.. Heti több alkalommal van migrénem, ezenkívül 'migrénes fejfájásom' majdnem minden nap (egy oldali, hányingerrel, de nem rendes migrén). Voltam orvosnál, szedek gyógyszert, szóval rajta vagyok a témán.:) Sokat is fogytam (de még mindig nem vagyok vékony, van még rajtam olyan 10 kiló), mivel mint említettem nagyon sokszor van hányingerem, és sajnos elég sokszor hányással végződik..
Szóval úgy érzem, hogy a 'tartalékaim' is a végét járják már, elég kimerült is vagyok..
Az elmúlt kb. 1 hétben viszont egyfolytában fázom. Most is kb. 25 fok van a lakásban, én hosszúnadrágban + pulcsiban vagyok, de a kezem még mindig fázok, csak kesztyűt azért nem húzhatok :DD Ma is én még bőőőven kabátban voltam, legszívesebben a suliban is abba lettem volna, pedig az osztálytársaim többsége már simán rövid ujjúban volt..
Mindig is sápadt voltam (sötét haj, sötét szem, fehér bőr), volt, hogy megkérdezték emberek, hogy jól vagyok-e, de mostanában a szokásosnál is sokkal jobban. Ma is többen megkérdezték, hogy jól vagyok-e, féltek, hogy el fogok ájulni. Most már az alapozó, korrektor, és a púder sem segít, pedig eddig azért ezekkel elég emberi kinézetem volt :D
Szerintetek ezek összefüggésben lehetnek? Tudtuk valami jó módszert a sápadtság és az állandó fázás ellen? (azon kívül, hogy még jobban öltözzek fel :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!