Miért fázom egyfolytában?
Figyelt kérdés
Ittvgyok koleszban, normálisan fel vagyok öltözve, és szétfagyok mindig. (De egyébként otthon is) Fűtenek, úgyhogy gondolom 22 fok van, bár én 18-nak érzem. Legjobban a kezeim fáznak, meg a lábam. De a kezeim nagyon. Normális ez? Bocsi, ha hülye kérdés, nem akarok senkig fárasztani. :)2011. okt. 25. 16:17
1/10 anonim válasza:
Ha vékony vagy és alacsony a vérnyomásod akkor normális, egyébként lehet fel vagy fázva, azért a hőmérsékletedet is vizsgáld meg.
2/10 A kérdező kommentje:
és ha nem vagyok vékony, akkor is lehet normális? nem tudok róla, hogy alacsony lenne a vérnyomásom. vagy lehet, hogy délutánonként alacsony? ilyen biztos nincs. :D a felfázást nem hinném, mert vigyázok magamra, minden nap hordok derékmelegítőt, meg nem ülök hidegen, meg ilyesmi. ja és köszönöm szépen a válaszodat. :)
2011. okt. 25. 16:44
3/10 anonim válasza:
Én vékony vagyok, a vérnyomásom is inkább alacsonyabb a kelleténél, mégsem vagyok fázékony, sőt...
Szerintem edzetlen lehetsz, ha mindig is ilyen voltál. Ha csak jelenleg vagy ilyen állapotban, akkor vagy lázas betegség lappang benned, vagy nem vagy kipihenve.
4/10 anonim válasza:
Egy lehetséges okot még kifelejtettem, nem megfelelő a vérkeringésed. Ez dohányzástól is lehet.
5/10 A kérdező kommentje:
sztem nem vagyok edzetlen, de az igaz, hogy mostanában alig alszom, otthon sem alszom ki magam. nem voltam mindig ilyen, tavaly meg állandóan melegem volt.
2011. okt. 25. 17:20
6/10 A kérdező kommentje:
és azon hogy lehet javítani? egyébként nem dohányzom. még soha nem cigiztem.
2011. okt. 25. 17:22
7/10 anonim válasza:
Melyik variációra vonatkozik az utóbbi kérdésed?
8/10 A kérdező kommentje:
arra, hogy nem megfelelő a vérkeringésem. :)
2011. okt. 25. 17:52
9/10 anonim válasza:
Valamicskét javíthat a rendszeres mozgás de alpjában ez már orvos hatáskörébe tartozik.
10/10 A kérdező kommentje:
értem. köszi!
2011. okt. 25. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!