Vizes hasmenés 2 éves gyereknél?
Így nehéz megmondani, de ennek alapján, lehet, hogy az lenne a legjobb, ha kórházba küldené a gyereket.
Mindenesetre a helyett az orvos helyett, aki normaflort ajánlott, a helyett sürgősen másikat keresnék.
"Így nehéz megmondani, de ennek alapján, lehet, hogy az lenne a legjobb, ha kórházba küldené a gyereket.
Mindenesetre a helyett az orvos helyett, aki normaflort ajánlott, a helyett sürgősen másikat keresnék."
És mégis mit csinálnának a gyerekkel a kórházban, amit az anyuka otthon nem tud megcsinálni? Semmit.
Nem értem, hogy milyen jogon pofázik bele olyan az orvosok dolgába, aki nem ért hozzá.
A gyerkőc elkapott egy tipikus fosós-hányós vírust, nagy kaland, egy hét alatt elmúlik. Inni iszik, nincs kiszáradva, jól érzi magát, ilyenkor semmi egyéb orvosi teendő nincs csak elkerülni a kiszáradást, tehát itatni, a probiotikum szintén hasznos lehet.
A kisfiú nagy eséllyel hétfőre jól lesz. Ha esetleg mégsem, vagy rosszabbodna az állapota, akkor kellene újra orvoshoz fordulni. Továbbá a kolléga gondolom mondta, hogy mikor kell visszamenni hozzá kontrolra.
Üdvözlettel: egy végzős orvostanhallgató
Először is:
Nem pofáztam, hanem tanácsot adtam, legjobb tudásom szerint. Ennyi jó modorod lehetne, ha már értelmiségi pályára készülsz.
Másodszor is: Mi történhet egy kórházban, ami így nem?
Nos, legalább ESÉLYE van arra, hogy egy LELKIISMERETES orvos rendesen megvizsgálja, ha véletlenül olyat fog ki.
A hozzáértésről pedig csak annyit:
Elég olyan beteget láttam már, Akit elvileg képzett, csak épp lusta és/vagy dilettáns orvosok műhibái küldtek a másvilágra.
Olyan a modorom, amit az a személy érdemel, akivel beszélek. Aki más munkájába kontárkodik úgy, hogy nem ért hozzá, ráadásul minősíti is a másik ember munkáját a neten keresztül úgy, hogy SEMMIT nem tud az esetről, az ilyen stílust érdemel.
A kolléga megfelelő ellátást javasolt a kisfiúnak, és feltételezem, hogy normálisan meg is vizsgálta. Egy szimpla mezei virális hasmenésnek, ahol a beteg állapota jó, tud enni, inni semmi keresnivalója nincs a kórházban. Ráadásul ez egy kisgyerek, mi a francnak kellene kitenni olyan tortúrának, teljesen feleslegesen, amit egy kórház jelent? Persze te biztosan jobban értesz ehhez, mint én aki lassan hat éve ezt tanulom, vagy a kollégám, akinek ebből áll az élete.
"Olyan a modorom, amit az a személy érdemel, akivel beszélek."
Azt hiszem, ezzel magadat minősítetted.
Innentől kezdve nincs miről beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!