Nagyon kellemetlen szagú az izzadtságom, miért van ez? El vagyok keseredve. :' (
Figyelt kérdés
Egészségesen élek, sok folyadékot iszok, mozgok, nem dohányzok, nem iszok alkoholt, megfelelően tisztálkodok, nem vagyok elhízva, mégis akármelyik izzadásgátló dezodort, készítményt, ecsetelőt, csodakencét, szódabikarbónát...stb kipróbáltam, nem segített, mégis büdös vagyok minden nap. Tényleg mindent megpróbáltam de semmi nem segít. Vérvételen voltam ezzel kapcsolatban, de semmit nem mutatott ki, tökéletesek az eredményeim. Mit tegyek?
24/L
2014. szept. 5. 18:36
1/2 anonim válasza:
Vannak emberek, akiknek egy kicsit erősebb a testszaguk.
Szerintem tarts magadnál ilyen kis higi zsebkendőket. Kis fóliába van becsomagolva egy illatosított nedves kis papírzsepi féle cucc. Kimész a mosdóba vagy valahová szépen megtörlöd a hónaljadat és egy ideig megint jó lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
De ez már nem az egészséges kategória sajnos :( Félek, hogy valami komolyabb háttere van.
2014. szept. 5. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!