Mi lehet a bajom? A beleimben kellemetlen érzés van/enyhe fájdalom, olyan hangokat ad ki mint amikor emésztés folyik, de nálam ez egész nap van?
Evés előtt is és utána is mindig ilyen enyhe fájdalmat érzek a beleimben, és ez a fura "fortyogó,bugyogó" hang kíséri mint amikor emészt az ember, csak ez egész álló nap. Mitől lehet?
Orvosi vizsgálaton semmi nem derült ki, azt mondták lehet savas a gyomrom, de nem is a gyomromnál van ez egyrészt másrészt meg ittam már rá, ettem rá lúgos ételeket italokat régebben is mostanában is, attól nem lehet
Nem pontosan esik egybe a két időpont, de mióta teljes kiőrlésű kenyeret eszek, mintha azóta lenne ez a dolog.
Pár hónapja még enyhébb volt, mostmár gázképződés is van ha eszem, bár ez lehet nem ezzel függ össze
Étkezési emésztési problémák.Ételallergia is lehetséges.Gyakran egyél napi 5x és inkább keveset.Milyen vizsgálatokon vettél részt?
Kérlek olvass utána az útifűmaghéjnak.
Azt hittem a kenyér vagy tészta miatt lehet 1 hete nem eszem egyiket se, de még mindig jelen van ez az érzés, ugyanígy van ez a fortyogás meg ez a hang a beleimben.
Ultranhangra küldtem, vér, vizelet, széklet vizsgálat de semmit nem mutattak ki, nem tudom mi lehet a baj, de piszkosul frusztráló már :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!