Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem tudom mi ez de nagyon...

Nem tudom mi ez de nagyon furcsa és kellemetlen. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Kb. 2 és fél 3 hete vesegörcsel feküdtem be a kórházba.

Megállapították, hogy 6mm-es kövem van amit sugár kezeléssel szét kellett robbantani mert olyan helyen volt, hogy magamtol nem tudtam volna kipisilni és ugye nem kicsi kő.

Néha elöjönnek a görcsök de tompábbak mint a robbantás elött, a vizeletembe homok van és kisebb kő darabok is vannak benn. Második napja nagyon kellemetlen érzés van a hüvelyembe, kissé görcsös de inkább olyan , mint ha valami ki akarna jönni és ég. Folyamatosan ingert érzek arra hogy pisiljek. Lehetséges, hogy lejutott a kövem a hugy holyagomba? 22/L

2014. aug. 7. 13:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Most a húgyhólyagodban érzed vagy a hüvelyedben? Nagyon nem mindegy ám!

Haa húgyhólyagban, akkor igen, okozhatja lejutott kő. Ha a hüvelyben, az valszeg egy mindentől független hüvelyi fertőzés lehet leginkább.

2014. aug. 7. 13:20
 2/2 A kérdező kommentje:
a húgyhólyagommal valami tuti nem oké, folyamatosan azt érzem, hogy pisilnem kell de a hüvelyembe meg elég kellemetlen szurkálódások vannak, tegnap voltam nőgyógyásznál minden rendben van velem nőgyógyászatilag
2014. aug. 7. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!