Hogyan tovább és mitől lehet?
A tüneteid alapján ez lehet mozgásszervi betegség is.
Meghúzódhatott a bordaközi izmod emiatt simán lehetnek ilyen panaszaid. De lehet persze más is de inkább erre gyanakodnék. Ülőmunkát végzel? Mozogsz eleget? Sportolsz valamit,
Az elmondottak alapján - józan paraszti logika - megnagyobbodott a májad, és az nyomja a többi szervet. a máj feletti szervek nem tudnak hova tolódni, mert a borda közrefogja őket, ezért nyomva vannak, és az okoz panaszt.
Hepatitisre vizsgáltak?
Nehéz megmondani. Hasi ultrahangot és röntgent, illetve EKG-t nem csináltak? Az talán mondana valamit, legrosszabb esetben kizárna egy csomó mindent. Lehet, hogy gyomor és vastagbél tükrözés, másrészről tüdőgyógyászati vizsgálat sem árt. Ha ezek nem hoznak eredményt akkor mozgásszervi irányba (reumatológia) érdemes elmenni.
Ha ez sem elég akkor nincs ötletem. De ezek közül valamelyik (ha rendesen vizsgálnak ki) valószínűleg kimutatja az okot.
Még valami: Miféle orvos az a rokonod, aki "vízbe vezeti lábon át a káros anyagokat, és a víz színe alapján májbajt diagnosztizál"? Ne vedd sértésnek, de ez nekem vastagon kuruzslásnak tűnik.
Az első válaszolónak: Tanuló vagyok, ha a napi fél óra sétálás sportnak számít... Nem mozgok valami sokat.
Második válaszolónak:Hepatitisre nem vizsgáltak.
Harmadik válaszolónak: hasi ultrahangot csináltak, semmit bem mutatott ki. Köszönöm a válaszokat, sokat fog segíteni :) Igazából ő pszichiáter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!