Alkoholmérgezést kaptam gólyatáborba. Bánom a dolgot, de muszáj lesz tovább lépnem. Tudnátok segíteni?
Csak akkor olvasd el és írj, ha tudod, hogy milyen hasonló cipőben járni, ha lehet ne akarj oktatni, hogy mekkora hlye vagyok mert tisztában vagyok vele...
Szóval
Jó volt minden első 3 nap, aztán jóval többet ittam, mint amennyit bír a szervezetem. Előjöttek a jelei, össze vissza beszéltem még másnap is, szinte csak negatív dolgokról tudtam beszélni. Aztán utolsó 2 nap már csak feküdtem a táborban, végül az lett, hogy hazajöttem. Ezzel hazavágtam az egész gólyatábort. Nagyon bánom a dolgot, de már nem tudok vele mit csinálni. Ha lehetne vissza csinálnám... Szerintetek ezek után hogy lehetne elérni azt, hogy a többiek úgy tekintsenek rám, mintha ez nem történt volna meg? Persze meg fog maradni tudom, de idővel szerintetek javul?
Fiatalság bolondság.Sose feledd fő a mértékletesség:)
Erős másnaposság esetén van egy úgynevezett "csodaszer":
Propolisz.Vigyázat mert allergiát is okozhat.
1 dl hideg vízbe 50 csepp tinktúrát kell csepegtetni és azt egyben meginni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!