Patkóka kérdése:
2 hete napi szinten hányok. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
VOlt úgy 2 hónapja hogy 1 hétig hánytam napi szinten (legjobb barátommal(lány) volt egy durva vitánk akkor volt) aztán abba maradt most 2 hete elkezdődött újra és napi szinten többször is amit eszek vagy iszok azt rögtön kihányom. Voltam dokinál ő beküldött kórházba de én lelki eredetű dologra gondolok nem betegségre. Ma reggel ahogy felkeltem nem volt bennem semmi csak az epe jött ki és össze zárt a gyomrom kijövetel közben aztán engedte de megint összehúzta. Igen mostanában elég depis vagyok meg összetört és ezért én lelki dologra gondolok. Inni jó ha 3 kortyot iszok egész nap tegnap ittam meg egy fél bögre kamilla teát. Tudtok valami tanácsot?2014. aug. 29. 09:41
11/11 anonim válasza:
Akkor majd ott megmondják, és jobbulást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!