Patkóka kérdése:
2 hete napi szinten hányok. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
VOlt úgy 2 hónapja hogy 1 hétig hánytam napi szinten (legjobb barátommal(lány) volt egy durva vitánk akkor volt) aztán abba maradt most 2 hete elkezdődött újra és napi szinten többször is amit eszek vagy iszok azt rögtön kihányom. Voltam dokinál ő beküldött kórházba de én lelki eredetű dologra gondolok nem betegségre. Ma reggel ahogy felkeltem nem volt bennem semmi csak az epe jött ki és össze zárt a gyomrom kijövetel közben aztán engedte de megint összehúzta. Igen mostanában elég depis vagyok meg összetört és ezért én lelki dologra gondolok. Inni jó ha 3 kortyot iszok egész nap tegnap ittam meg egy fél bögre kamilla teát. Tudtok valami tanácsot?2014. aug. 29. 09:41
1/11 Kulcsos7 válasza:
Igyál meg egy stampedli konyakot, vagy rumot.
Ha nem kell sehová sem menned.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szoktam inni :D
2014. aug. 29. 10:25
3/11 anonim válasza:
Stressz okozhat ilyet (ha hallottál már olyanról, hogy valaki "gyomrogörccsel" megy be a munkahelyére, az is ilyen), lazíts valahogy.
4/11 A kérdező kommentje:
azon gondolkodok hogy kéne :) de nem jut eszembe semmi :/
2014. aug. 29. 10:53
5/11 RegciiHorserider válasza:
Hát ezt gyorsan meg kéne szüntetni, mert a hányás odavágja a nyelőcsövedet meg a fogaidat...
Próbáld meg, hogy egyél egy keveset, feküdj le, olvass, telefonozz, amit akarsz, lazíts. És ha mégis érzed, hogy jönne, minden lelki erőddel próbáld meg visszatartani.
6/11 anonim válasza:
A rum tényleg segítene, belazulsz tőle és tudsz enni.
7/11 A kérdező kommentje:
Ma jobban voltam eltereltem a gondolataimat sétáltam egyet, filmeztem, játszottam a macskával ettem már 2 pohár vizet megittam ma és nem hánytam ki semmit. Haladás :)
2014. aug. 29. 23:00
8/11 A kérdező kommentje:
de azt nem értem hogy a folyadéktól miért fáj a hasam és lesz hányingerem? O.o
2014. aug. 29. 23:02
10/11 A kérdező kommentje:
semmit beutalt gastroenerológiára vagy hogy kell írni :D
2014. aug. 31. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!