S. O. S mennyi az esélye, hogy kiír az orvosom valamit nyugtatót nekem vagy antidepresszánsr vagy ilyesmit?
Régebb óta tart nálam ez az időszak. Most 17 éves vagyok régen elmentem ezzel az orvoshoz és írt ki nyugtatót ,de azt mondta ha ez folytatódna el kell ,hogy mennjek pszihologushoz. És az óta ez sajnos nem változott. Azonban csak az anyu most egyezett bele ,hogy tényleg elmenjek pszihológushoz. Ha elmondom neki ,hogy mit érzek stb.. a tüneteimet ,akkor írna ki nekem valamit legalább az elején mert már nem bírom. :/
Ezek a tüneteim:
-Nagyon sokszor ideges vagyok (amióta ebbe az iskolába járok tiszta ideg vagyok még a szünetekben is nyári szünetben is)
-Ha nagyon ideges vagyok vagy féllek van ,hogy elkezd fájni a gyomrom émelygek illetve hányingerem van.
-Sokszor pánikolok a semmin is
-Nem tudom kipihenni magam nem tudok ellazulni egyszerűen.
-Nem tudom aludni van ,hogy annyira fáradt vagyok ,hogy azt hiszem ,hogy összeesek ,de nem tudok elaludni akár mikor megyek aludni ,akár milyen fáradtan stb.. Van ,hogy egész éjjel csak forgolodok ,amíg fel nem kell kellnem. De van olyan is ,hogy 3-4órát forgolódok miután elmegyek aludni és csak az után tudok elaludni ,de csak max fél órára ,de ha valamit hallok akármilyen halkan felébredek. Most nyári szünetben ez át ment ,de közeleg az iskola kezd vissza állni.Ha nyugtatókat szedtem (gyenge nyugtatókat) ,akkor valamenyire sikerült el aludnom ,de korán felkeltem hajnali 3-4körül és képtelen voltam vissza aludni. Volt olyan is ,hogy annyira álmos voltam ,hogy ,amint haza mentem muszály volt lefeküdnöm ,de akkor sem aludtam valami sokat ott is csak forgolódtam.
-Könnyen zaklatottá válok és
-Gyötrő gondolataim vannak ,amiketől nem tudok meg szabadulni úgy érzem nincs semmi jó az életnek nincs semmi jelentósge/értelme és az öngyilkosság is járt már a fejemben
-Szinte mindíg szomorú,csalódott illetve lehangolt vagyok akár mi is van.
-Nincs energiám semmire sem
-Nincs étvágyam
-Csúnyának jelentéktelennek érzem magam
-Magamba zárkózok stb...
És én már nagyon nem bírom ezt :/ Szerintetek mennyi az esélye ,hogy fel ír valamit legalább altatót a kezelések elején ,hogy legalább kipihentebb legyek az iskolában és jobban tudjak koncentrálni?
A barátnőm jár is pszichiáterhez! Nem és nem is fogják tudni mivel eleve miattuk kezdődött az egész.Vagyis ők is hozzá tettek ehhez elég alaposan. Nyáron a szünetben nekem be hivattak a anyut olyanokat hazudtak neki azóta egész nyáron görcsölök.Erről még mesélhetnék ,hogy olyanokkal vádolt meg engem ,hogy ,amikor kórházban voltam csak lógtam meg betegnek szimuláltam magam stb...
-A barátnőmre azt találta ki ,hogy drogozik persze csináltak drog tesztet és negatív lett.
-Szintén van mlg egy sulitársam a barátnőm őt provokálja már ott tart ,hogy nem eszik és vagdossa magát :/
-Könyörgök az anyunak ,hogy irasson át ,de nem hiszi el ezeket mert az osztályfőnök nála meg játsza a jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!