Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek bélférges vagyok?

Szerintetek bélférges vagyok?

Figyelt kérdés

Egy hónapja hasmenésem van, ilyen nagyon vízszerű sokszor. A dokik gyógyszer okozta vastagbélgyulladásra tippeltek, de aztán ki tudja. Most kellett leadnom megint székletmintát, ahol a háziorvosom beikszeltem, hogy nézzék meg, van-e.

Voltak fura dolgok a székletemben, de mozogni nem mozgott.

Szerintetek? Lehet ezektől a sz*roktól szenvedek egy hónapja?

2014. aug. 12. 19:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
nyákos a székleted?
2014. aug. 12. 19:42
 2/20 A kérdező kommentje:
igen, folyamatosan
2014. aug. 12. 19:52
 3/20 A kérdező kommentje:
és ha az van, ugye kezelhető még, így hogy 1 hónapja lehet, hogy van, és eddig nem lett kezelve?
2014. aug. 12. 19:54
 4/20 anonim ***** válasza:

szerintem nem vagy bélférges, az látszódna,mozogna.

Szerintem ételallergiád van, lehet lisztérzékeny vagy.

2014. aug. 12. 19:54
 5/20 anonim ***** válasza:
még arra gondoltam,hogy lehet bélgyulladás.Ha igen akkor ezek gyógyíthatóak ne aggódj.
2014. aug. 12. 19:56
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem vagy szerintem férges.
2014. aug. 12. 19:57
 7/20 A kérdező kommentje:

oké, köszi, tényleg nem tudom, már annyira rossz, le vagyok gyengülve, és nem tudják mitől, bár igaz nem vizsgáltak ki rendesen, konkrétan ma kidobtak a kórházból, hogy menjek haza, és csak feltételezik mi a bajom.

Annyi, hogy a háziorvosom, most újra kért tenyésztést, holnap adom le a mintát, mert a kórházban még erre sem voltak képesek, hogy csináljanak eg tenyésztést. Remélem kiderül mi okozza.

2014. aug. 12. 19:59
 8/20 anonim ***** válasza:
szerintem crohn betegséged van.
2014. aug. 12. 20:15
 9/20 A kérdező kommentje:
Hát egyébként volt hőemelkedésem és lázam is, és fájt az össze izületem, de a kórházban semmit nem csináltak velem, oké, én nem ragaszkodom a tükrözéshez, de most konkrétan úgy küldtek haza, hogy nem vagyok jobban, és nem tudom még hova kellene mennem, hogy kivizsgáljanak normálisan.
2014. aug. 12. 20:17
 10/20 anonim ***** válasza:
írok privátot inkább
2014. aug. 12. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!