Mi lehet a bajom? Milyen betegség ez?
Körülbelül másfél hete fesztiválon voltam és a fesztivál 2. napjának reggelén már arra keltem fel, ég a szám széle belülről, körben. Duzzadt és vörös volt. Igazából nem is gondoltam semmi, rosszra, úgy voltam vele biztos valamelyik barátnőm után ihattam egy pohárból.
Azonban a gyulladás nem múlt el, kellett neki vagy 3-4 nap h szépen lassan eltűnjön. Ezzel nem is volt semmi baj, gondoltam vége.
Azonban utána 1-2 napra a nyelvemen fehér foltok jelentek meg, mintha lepedékes volna, majd utánuk vöröses foltok maradtak. Leginkább a nyelvem hegyén illetve oldalt voltak jellemzőek. Az ízlelőbimbók picik de vörösek voltak. Az evés, ivás kész pokol volt m égő érzéssel járt.
Kamilla teával öblögettem gargalizáltam, valamint szájfertőtlenítővel oldattal ugyanezt! Elmentem dokihoz is, de az csak annyit volt képes kinyögni, h "gyulladás, majd elmúlik"!
Ma pedig már arra keltem h fáj a torkom, pontosabban a mandulám, ami szép piros és fehér foltos is volt, tehát begyulladt!
Van valami ötletetek h mi lehet ez? Sokan skarláttal ijesztgetnek, de se magas lázam (sőt semmilyen lázam) nincs, és foltok sem jelentek meg a végtagjaimon, hajlatokon! A közérzetem alapvetően jó, van étvágyam...csak rettentően bosszant a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!